Türkiye teröre karşı tek vücut

Türkiye teröre karşı tek vücut
Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu İcra Kurulu Başkanı Sayılgan, kınama ve başsağlığı mesajı yayımladı

BURSA (AA) - Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu İcra Kurulu Başkanı Burhan Sayılgan, Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili kınama ve başsağlığı mesajı yayımladı.

Sayılgan, mesajında, Ankara'da meydana gelen hain terör saldırısını şiddetle kınadıklarını belirterek saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Son günlerde artan terör olaylarının herkesi derin üzüntüye boğduğunu ifade eden Sayılgan, şöyle devam etti:

"Ankara'da yaşanan son terör saldırısıyla bu üzüntü, yüreğimizi dağlayarak tarifi mümkün olmayan acılar yaşatmıştır. Bu ülkede terör unsurları hain saldırılarıyla hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır. Masum insanların canını yakarak medet umma yoluna koşanlar, büyük yanılgı içerisindedirler. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu dönemlerde hiçbir olayın kardeşliğimize zarar vermemesine ve terör örgütlerinin asıl amacı olan kaos ortamı yaratma fitnesinin yerine getirilmemesine özen göstermeliyiz."

Sayılgan, Türk milletinin bugüne kadar birçok badirenin üstesinden layığıyla geldiğini hatırlatarak şunları kaydetti:

"Bilinçli toplum yapımız sayesinde, gerçekleştirilen her hain saldırı sonrasında, daha güçlü ve birlik içerisinde bir millet olarak güçlenerek yolumuzda ilerleyişimizi sürdürmekteyiz. Bağımsızlığı uğruna kahramanca mücadele eden atalarımızın torunları olarak acının karşısında sergilememiz gereken duruşu gayet iyi bilmekteyiz. Yılmadık, yılmayacağız, yıldıramayacaklar."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.