Türkiye teröre karşı tek vücut

Türkiye teröre karşı tek vücut
AFAD-SEN Genel Başkanı Çelik: "Türkiye Cumhuriyeti devleti, tüm terör örgütleriyle mücadelesini kararlılıkla sürdüreceği gibi milletimizin de birlik ve beraberliğini koruyarak, terörün karanlık yüzüne prim vermeyecektir"- Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Va

MUŞ (AA) - AFAD Çalışanları Sendikası (AFAD-SEN) Genel Başkanı Ayhan Çelik ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Serdar Yılmaz, Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, terör eylemlerinin kaynağı ve amacı ne olursa olsun hedefine ulaşamayacağını belirtti.

Saldırıyı gerçekleştirenlerle onları destekleyenlerin dün olduğu gibi bugün de amaçlarına ulaşamayacağını bildiren Ayhan Çelik, şunları kaydetti:

"Hükümetin terörizmle mücadeleden hiçbir şekilde vazgeçmemesi gerekmektir. Türkiye Cumhuriyeti devleti, tüm terör örgütleriyle mücadelesini kararlılıkla sürdüreceği gibi milletimizin de birlik ve beraberliğini koruyarak, terörün karanlık yüzüne prim vermeyecektir. Ankara'da yaşanan saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum."

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Serdar Yılmaz da "Türkiye Cumhuriyeti devletini sadece bir bina ve bir bayraktan ibaret sanan alçaklar ve iş birlikçileri, yeri ve zamanı geldiğinde Türk milletinin gücünü ve kudretini görecektir" dedi.

Yılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Uzunca bir süredir beslenen bölücü terör örgütü, ülkemizin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerini sınır tanımadan alçakça yakıp yıkmış, milletimizin yurdunu, yuvasını, ocağını yaşanmaz hale getirerek, milletimizi öz yurdundan göçe zorlamıştır. Son olarak da daha önce benzeri görülmemiş ölçüde organize şekilde Ankara'da bombalı saldırı gerçekleştirmiştir. Yüce milletimizin kudreti ve birlik beraberliğe olan inancı, bir gün mutlaka boynu tasmalı hainleri ve tasmayı elinde tutanları boğacaktır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.