Türkiye'nin Girişimci Kadınları Trabzon'da Buluşacak

Türkiye'nin Girişimci Kadınları Trabzon'da Buluşacak
TRABZON (AA) - Türkiye'nin girişimci kadınları, "Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Trabzon Buluşması"na katılacak.Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasından...

TRABZON (AA) - Türkiye'nin girişimci kadınları, "Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Trabzon Buluşması"na katılacak.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasından (TTSO) yapılan açıklamaya göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TTSO ile Habitat Derneğinin katkıları ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu tarafından "Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Trabzon Buluşması" gerçekleştirilecek.

Toplantıya, Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik, Teksan Jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ata Erduran, TOBB Makine İmalat Meclis Üyesi Merih Eskin, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı ve Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır, TOBB KGK İcra Komitesi Üyesi ve Of Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zuhal Akyüzlü ile Habitat Derneği Bilgi ve İletişim Teknolojileri Programları Eğitim Koordinatörü Mahmut Ok konuşmacı olarak katılacak.

Konuşmacıların sanayi, teknoloji ve girişimcilik konularındaki görüşlerini paylaşacağı toplantı, 26 Nisan Perşembe saat 12.30'da KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.