TYB'den AA'ya ziyaret

TYB'den AA'ya ziyaret
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Yönetim Kurulu Üyesi Kılıç ve Şube Başkanı Bıyıklı, AA İstanbul Haberleri Editörlüğü'nü ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kılıç ile Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı, AA İstanbul Haberleri Editörlüğü'ne ziyarette bulundu.

Kılıç ve Bıyıklı, İstanbul Haberleri Editörü Hüseyin Altınalan ve AA Kültür Sanat Haberleri Editörü Bünyamin Yılmaz ile görüştü.

Çalışmaları hakkında bilgi veren TYB Şube Başkanı Bıyıklı, AA'nın habercilikle büyük görev ifa ettiğini söyledi. Birçok dilde yayın yapan AA'yı yakından takip ettiklerini belirten Bıyıklı, başarı dileklerinde bulundu.

Şair-Yazar Kılıç da aynı temennileri dile getirerek, TYB İstanbul Şubesi olarak Haşimi Yayıneviyle birlikte Arapça Kitap Fuarı organize ettiklerini vurguladı.

Kılıç,12-21 Şubat tarihleri arasında Sultanahmet'te gerçekleştirilecek Arapça Kitap Fuarı'na, Anadolu Ajansı'nı davet ettiklerini dile getirdi.

Ziyarette, 212 Haber gazetesi sahiplerinden Necmettin Çakmak ile aynı gazetenin köşe yazarı Mustafa Sabri Başer de yer aldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.