TZOB Genel Başkanı Bayraktar Ağrı'da

TZOB Genel Başkanı Bayraktar Ağrı'da
Bayraktar:- "Bu bölge insanına moral vermemiz lazım. Onların sorunlarına duyarlı olduğumuzu göstermemiz lazım"

AĞRI (AA) - Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ağrı'nın çok hassas bir bölge olduğunu belirterek, "Bu bölge insanına moral vermemiz lazım. Onların sorunlarına duyarlı olduğumuzu göstermemiz lazım." dedi.

Ağrı'da düzenlenen 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü programına katılmak üzere kente gelen Bayraktar, beraberindekilerle Vali Musa Işın'ı makamında ziyaret etti.

Bayraktar buradaki konuşmasında, tüm dünyada 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nün kutlandığını söyledi.

Türkiye’de de her yıl TZOB olarak farklı vilayetlerde bu günü kutladıklarını belirten Bayraktar, şöyle konuştu:

"Bu yıl Serhat şehri Ağrı'da kutluyoruz. Hem değerli oda başkanlarımızın talebini değerlendirme hem de Vali Işın'ın da özellikle bizi buraya davet etmesi toplantıyı Ağrı’da gerçekleştirmemizde önemli bir etken olmuştur. Sayın valimize bugün bu nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bölge başkanlarımızı da bugün sorunlarını dile getirmek üzere konuşturmuş olacağız. İnşallah hem bölge çiftçilerimiz için hem de ülkemiz için hayırlı bir toplantı olur. Burası çok hassas bir bölge çok sıkıntılı bir bölge. Bu bölge insanına moral vermemiz lazım. Onların sorunlarına duyarlı olduğumuzu göstermemiz lazım. Bu açıdan da burada bulunmamızın önemli olduğuna inanıyorum."

Vali Işın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Dünya Çiftçiler Günü'nün Ağrı'da kutlanmasının hem kendilerini hem de Ağrı halkını sevindirdiğini söyledi.

Ağrı'nın tarım ve hayvancılık konusunda da kendini kanıtlamış bir kent olduğunu anlatan Işın, kentin hayvancılık bakımından Türkiye'de dördüncü sırada olduğunu kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.