Üçüncü Köprü inşaatı işçilerine ikramiye verilmesi

Üçüncü Köprü inşaatı işçilerine ikramiye verilmesi
Projeyi yüklenen IC İÇTAŞ-Astaldi Konsorsiyumu:- "İşçilere söz verildiği gibi söz konusu ikramiyeler ramazan ayından önce ödenecek olup iş bitimi nedeni ile işten çıkmış olan işçilerin ikramiyeleri ise resmi bildirimleri müteakip ödenmektedir"- "Az sayıda

İSTANBUL (AA) - 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde görev alan işçilere verilecek ikramiyelerin ramazan ayından önce ödeneceği belirtilerek, iş bitimi nedeniyle işten çıkmış işçilerin ikramiyelerinin ise resmi bildirimleri müteakip ödendiği bildirildi.

Projeyi yüklenen IC İÇTAŞ-Astaldi Konsorsiyumu tarafından, bazı medya kuruluşlarında yer alan "3. Köprü inşaatında "ikramiye eylemi" haberler üzerine açıklama yapıldı.

Açıklamada, projede çalışan işçilerin ikramiyelerini alamadıkları iddialarını içeren haberlerin yayınlanması üzerine kamuoyunu bilgilendirilmenin gereğinin doğduğu kaydedildi.

Projede görev alan işçilere ikramiyelerin söz verildiği gibi ramazan ayından önce ödeneceği hatırlatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İş bitimi nedeni ile işten çıkmış olan işçilerin ikramiyeleri ise resmi bildirimleri müteakip ödenmektedir. Az sayıdaki, bazı alt yüklenici şirket işçilerinin ödeme zamanlaması konusunda oluşan yanlış anlaşılmaları giderilmiş olup Türkiye'nin son dönemdeki en önemli projelerinden biri olan 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ndeki çalışmalar planlandığı gibi devam etmektedir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.