Ulaş'ta Kapalı Halı Saha Bakıma Alındı

Ulaş'ta Kapalı Halı Saha Bakıma Alındı
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesindeki kapalı halı saha, Ulaşlı Gençlik, Sporda Birleştik Projesi kapsamında bakıma alındı. Ulaş Kaymakamı Mahmut...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesindeki kapalı halı saha, Ulaşlı Gençlik, Sporda Birleştik Projesi kapsamında bakıma alındı.

Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Ulaş Gölü Mesire Alanı yanında 2014 yılında Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yaptırılan halı sahanın daha modern hale gelmesi için başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

SODES Proje Koordinatörü Bülent Çezik'ten bilgi alan Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, halı sahada meydana gelen yıpranmalar nedeniyle bakım ve onarım çalışması yapıldığını belirterek, "İlçede eğitim gören öğrencilerin, kurum çalışanlarının yararlandığı ve sağlıklı bir şekilde spor yapmaları için planlanan tesisin brandasında zamanla yıpranma meydana geldi. Halı sahada 60 bin lira bedelle onarım çalışması başlattık." dedi.

Yılmaz, halı sahadaki çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak yeniden hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.