Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Elvan, Karaman'da:

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Elvan, Karaman'da:
"Karamanımızın refahı için, gelişmesi, kalkınması için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Karamanımızın refahı için, gelişmesi, kalkınması için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz" dedi.

Bazı açılış ve ziyaretler için Karaman'ın Ermenek ilçesine gelen Elvan, ilk önce Emir Havuzu mevkisinde yapımı devam eden çevre yolu inşaatını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra ilçe merkezindeki tarihi Sipas Camisi'nde Cuma namazını kılan Elvan, bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

Ermenek Belediyesi yeni hizmet binasının açılışını da gerçekleştiren Elvan, ardından belediye önünde düzenlenen törende 11 engelliye akülü araçlarını verdi.

Elvan, törende yaptığı konuşmada, millete hizmet etmenin en büyük sorumlulukları olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu çerçevede bugüne kadar sizlere hizmet etmeye çalıştık, bundan sonra da devam edeceğiz. Karamanımızın hangi yönüne bakarsanız bakın, her tarafı şantiye. Ermenek'e geldiğimizde, nereye bakarsanız bakın şantiye. Çevre yolumuzu bitiriyoruz. Karaman-Bucakışla-Ermenek yolumuz ile Mut-Ermenek yolumuzun çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Güneyyurt istikametinde çalışmalarımız var. Ermenek'i Gazipaşa'ya bağlayacak olan, Gazipaşa'yı Kazancı'ya bağlayacak olan, yine Göktepe'yi, Sarıveliler'i, Gazipaşa'ya bağlayacak olan güzergahı karayolu ağına aldık. Bununla ilgili proje çalışmalarımız devam ediyor. İstanbul'dan gelen kardeşlerimiz, değişik ülkelerden gelen kardeşlerimiz, Gazipaşa Havaalanı'na inip, çok kısa bir sürede Ermenek'e, Sarıveliler'e, Kazancı'ya, Göktepe'ye, Başyayla'ya ulaşma imkanına kavuşacak."

Ermenek'e güzel bir meydan, hükümet ve belediye binaları kazandırdıklarını anlatan Elvan, "Karamanımızın refahı için, gelişmesi, kalkınması için, elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. Yatırımlarımızı süratle gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Bakan Elvan, daha sonra köy muhtarlarıyla toplantı yaparak sorunlarını dinledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.