Uludağ Ekonomi Zirvesi

Uludağ Ekonomi Zirvesi
Zirve, "Türkiye 2023: Büyüme Nereden Gelecek?" başlıklı oturumla sona erdi

BURSA (AA) - Bursa'nın 5'inci kez ev sahipliği yaptığı "Uludağ Ekonomi Zirvesi" sona erdi.

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından Uludağ Grand Yazıcı Otel'de düzenlenen ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in açılış konuşmasıyla dün başlayan zirve, "Türkiye 2023: Büyüme Nereden Gelecek?" başlıklı oturumla tamamlandı.

Zirve kapsamında gerçekleştirilen toplam 13 oturumda, finans, hizmet ve üretim alanında faaliyet gösteren çok sayıda yerli ve yabancı firmanın üst düzey yöneticileri ile iş adamları konuşma yaptı.

İlk gün "Dijital Ekonomi ve Büyüme Stratejileri", "Teknoloji ve Trendler", "Girişimcilik 2016: Hayalden Gerçeğe", "Yarının Rekabetçi Sektörleri", "Tutumlu İnovasyon", "İşte Daha Fazla Kadın" ve "Perakende Sektöründe Yeni Dönem" başlıklı oturumlar gerçekleştirilen zirvenin son gününde ise "Global Marka Yolculuğu", "Bankacılık ve Reel Sektör", "Sanayinin Geleceği ve Endüstri", "Sosyal Sürdürebilirlik", "Yeni Dünya Düzeni ve Gelecek" ve "Türkiye 2023: Büyüme Nereden Gelecek?" başlıklı oturumlar yapıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.