Ümraniye'de bıçaklı kavga: 1 ölü

Ümraniye'de bıçaklı kavga: 1 ölü
İSTANBUL (AA) - Ümraniye'de maddi hasarlı kazaya karışan sürücüler arasında, aracın onarımı için gittikleri tamircide çıkan kavgada bir kişi bıçakla...

İSTANBUL (AA) - Ümraniye'de maddi hasarlı kazaya karışan sürücüler arasında, aracın onarımı için gittikleri tamircide çıkan kavgada bir kişi bıçakla öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, perşembe günü meydana gelen olayda iddiaya göre, Tahir İ.'nin kullandığı ve plakası öğrenilemeyen otomobile seyir halindeyken, Engin Demiray'ın kullandığı araç arkadan çarptı.

Kazaya karışan otomobili kiraladığını ve kendisine ait olmadığını belirten Demiray, aracın yaptırılmasını talep ederek, Tahir İ. ile birlikte oto sanayi sitesine gitti.

Sanayi sitesinde otomobilin, sürücülere tampon kısmında meydana gelen hasarın 50 liraya yaptırabileceklerinin belirtilmesi üzerine Demiray, Tahir İ.'ye para vererek tamirciden ayrılmak istedi.

Tahir İ. parayı kabul etmeyerek Demiray ile tartışmaya başladı.

İddiaya göre, ikili arasında çıkan kavgada Tahir İ, Demiray'ı bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Sanayi sitesine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Demiray, hayatını kaybetti.

Otomobille sanayi sitesinden kaçan Tahir İ.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.