Üniversite öğrencisi Çakıroğlu mezarı başında anıldı

Üniversite öğrencisi Çakıroğlu mezarı başında anıldı
Ege Üniversitesinde geçen yıl öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için mezarı başında anma programı düzenlendi- Programa, MHP Grup Başkanvekili Vural da katıldı

İZMİR (AA) - Ege Üniversitesinde geçen yıl öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu, ölümünün birinci yılında mezarı başında anıldı.

Çakıroğlu'nun Bornova ilçesi Pınarbaşı Mezarlığı'ndaki kabri başında toplanan MHP İzmir İl Teşkilatı ve Ülkü Ocakları üyesi bir grup, mezarın etrafını Türk bayrakları ve çiçeklerle donattı.

Dua edilmesinin ardından, Kur'an-ı Kerim okundu.

Çakıroğlu'nun annesi Özlem Erdem, oğlunun mezarı başında taziyeleri kabul etti. Baba Fuat Çakıroğlu ise duanın ardından oğlunun mezar taşını okşayıp, kabrin üzerindeki çiçekleri suladı.

Anma programına, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş da katıldı.

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu, 20 Şubat 2015'te öğrenciler arasında çıkan kavgada bıçakla öldürülmüştü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.