Ünlü dansçıdan Alanya'daki sokak köpekleri için yarım ton mama

Ünlü dansçıdan Alanya'daki sokak köpekleri için yarım ton mama
Danimarka'nın tanınmış dansçılarından Silas Holst, Alanya'da bir hayvanseverin baktığı sokak köpekleri için yarım ton mama yardımında bulundu

ANTALYA (AA) - Danimarka'nın tanınmış dansçılarından Silas Holst, Alanya'daki bir hayvanseverin baktığı sokak köpekleri için yarım ton mama aldı.

Alanya ilçesinde bir yıl önce ev alan Danimarka'nın tanınmış dansçılarından Holst, yaralı bulduğu köpeği sosyal medya üzerinden tanıştığı Tülin Avcı ile tedavi ettirdi. Avcı ile diyaloğu artan Holst, kendisine yardım sözü verdi. Danimarka'dan başlattığı yardım kampanyasından elde edilen gelir ile Avcı'nın köpeklerine yarım ton mama aldı.

Köpek mamalarını Avcı'nın evine getiren Holst gazetecilere yaptığı açıklamada, Alanya'da sokakta köpekleri gördükten sonra Tülay Avcı ile tanıştığını söyledi. Avcı ile görüşmesinin ardından köpekler için Danimarka'da yardım kampanyasına giriştiğini dile getiren Holst, "Danimarka'da onun için köpekleri sahiplendirme ve mama desteği kampanyası başlattım. Sokak köpeklerine yardım ettiği için çok harika bir insan. Biz de bu konuda ona her türlü desteği yapacağız." dedi.

Avcı ise Silas Holst'a, evini ve köpeklerini ziyaret ettiği için teşekkür etti. Holst'un kendisini sosyal medya üzerinden bulduğunu kaydeden Avcı, "O Danimarka'nın çok ünlü bir ismi. Bana köpeklerim için her konuda destek sözü verdi. Özellikle mama konusunda. Bu konuda da Danimarka'da yardım kampanyası başlattılar. Bu günkü yardım da bunun ilk ayağı. Bundan sonrası içinde yapacakları destek için teşekkür ediyorum." diye konuştu.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.