"Vakit Daha Çok Çalışma Vakti"

"Vakit Daha Çok Çalışma Vakti"
Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay:- "Artık yoluna hızlı adımlarla devam edecek, yeni bir yönetimle yeni hedeflere koşacak bir Türkiye var. Şimdi vakit daha çok çalışma, daha çok üretme ve daha güçlü bir Türkiye yaratma vakti"

ANKARA (AA) - Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin, "Şimdi vakit daha çok çalışma, daha çok üretme ve daha güçlü bir Türkiye yaratma vakti." ifadelerini kullandı.

Toruntay, yaptığı yazılı açıklamada, tekrar cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı kutladı.

Seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleştiğini belirten Toruntay, şunları kaydetti:

"Geçmişinden aldığı güçle bugünlere gelen, onlarca badire atlatıp hiçbirine boyun eğmeyen milletimiz, ülkesinin geleceği için demokratik hak olan oyunu kullanmış ve ülkesinin önünü bir kez daha açarak, içerideki ve dışarıdaki düşmanlara en güzel cevabı vermiştir. Artık yoluna hızlı adımlarla devam edecek, yeni bir yönetimle yeni hedeflere koşacak bir Türkiye var. Şimdi vakit daha çok çalışma, daha çok üretme ve daha güçlü bir Türkiye yaratma vakti."

Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda yatırımlarına devam etmesi gerektiğini vurgulayan Toruntay, "İnanıyorum ki, devletin milletle hemhal olduğu, acıyı bir, sevinci bir yaşadığı bir ortamda gücüne güç katacak olan ülkemizi bundan sonra hiçbir güç sindiremeyecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.