Vali Akın, İş Adamlarıyla Buluştu

Vali Akın, İş Adamlarıyla Buluştu
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, oda üyesi iş adamlarıyla bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, oda üyesi iş adamlarıyla bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve oda üyesi iş adamlarıyla görüşen Vali Akın, kentte ekonomik durum, istihdamlar, teşvik konuları ve odanın yapmış olduğu çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Akın, il düzeyinde milli geliri artırmak için yapılan çalışmalarda ticaret ve sanayi odalarına önemli görevler düştüğünü, onların önderliğinde iş adamlarının güzel adımlar attıklarını ifade etti.

Kırşehir ticaret hayatının canlanması açısından ticaret ve sanayi odalarının kentlerdeki lokomotif sivil toplum kuruluşlarından olduğunu vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

"İlimizin kalkınmasında ticaret sektöründe yapılan çalışmaları iş adamlarımız ile birlikte değerlendireceğiz. Üretimi ticarete dönüştürmek, ilimizdeki sermayeyi de sanayiye yönlendirmek adına çalışmalarda bulunacağız. Coğrafi konumu itibariyle avantajlı bir konumda bulunan Ahiler diyarı Kırşehir’de sanayi ürünlerinin yanı sıra tarımsal üretimi de arttırmayı hedefliyoruz. İş adamlarımızın sorunlarına ve taleplerine en iyi şekilde çözüm üreterek onları destekleyeceğiz."

Ekicioğlu ve iş adamları ise, kentte istihdamın artması ve ekonomik kalkınma için çalışacaklarını söylediler.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.