Vali Haktankaçmaz, Kadın Girişimcileri Ödüllendirdi

Vali Haktankaçmaz, Kadın Girişimcileri Ödüllendirdi
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, "Tarımda Genç Girişimci Kadınlar Güçleniyor Projesi" kapsamında Kırıkkale'de dereceye giren...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, "Tarımda Genç Girişimci Kadınlar Güçleniyor Projesi" kapsamında Kırıkkale'de dereceye giren kadın girişimcileri ödüllendirdi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından kentte düzenlenen "Tarımda Genç Girişimci Kadınlar Güçleniyor Projesi"ne katılan 75 katılımcıdan dereceye girenlere Vali Haktankaçmaz, ödüllerini takdim etti.

Vali Haktankaçmaz, yaptığı açıklamada, tarımın her alanında üreticilere destek verdiklerini söyledi.

Tarım alanına kadın elinin değmesi gerektiğini ve bu projeyle kadınların girişimci olarak sertifika kazandıklarını vurgulayan Haktankaçmaz, "Kadın girişimcileri başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Tarımın her alanında üreticilere destek veriyoruz. Özellikle üretici ve girişimci ruha sahip kadınları bilgilendirmek, eğitmek, uygulanabilecek projelerin hayata geçirilmesinde etkinliklerini arttırarak tarımda kadın girişimciliğini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Haktankaçmaz, dereceye giren Nur Alparslan, Emine Uymaz ve Pınar Özyön’e ödüllerini verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.