Vali Kamçı Kaymakamlarla Bir Araya Geldi

Vali Kamçı Kaymakamlarla Bir Araya Geldi
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, kaymakamlarla 2017 yılının değerlendirme toplantısına katıldı. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, kaymakamlarla 2017 yılının değerlendirme toplantısına katıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 2017 yılının kapsamlı bir şekilde değerlendirilmesi, ilçelerde genel iş ve işlemlerin yürütülmesi ve kış mevsiminde yaşanılabilecek sıkıntılar görüşüldü.

Kamçı, kamu hizmetlerinin vatandaş odaklı yürütülmesi, vatandaşlara azami düzeyde yardımcı olunmasını ifade ederek kurumlarda çalışan personellere bu konuda dikkatli olunması talimatını verdiği belirtildi.

İl ve ilçelerde asayiş toplantılarının da yapıldığını ifade eden Kamçı, şunları kaydetti:

"Kayseri’de asayiş yönünden çok büyük bir sıkıntımız yok. Uyuşturucu ile mücadele konusunda verilen talimatlarla birlikte mücadele iyi bir şekilde devam ediyor. Narkotik Şube Müdürlüğü uyuşturucu konusunda ilimizde çok güzel çalışmalar yapıyor. Bu mücadelemizin sonuçlandığı anlamına gelmiyor. Uyuşturucu ile mücadelemiz sonuna kadar devam edecek."

Karla mücadele konusunda yetkililerden bilgi alan Kamçı, Kayseri olarak tüm kurumlarla kış şartlarına hazır olduklarını vurguladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.