Vali Toprak, düğün magandasına "Dur" dedi

Vali Toprak, düğün magandasına "Dur" dedi
Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, düğün konvoyunda havaya ateş açıldığı şeklinde, 112 ve Valiliğe gelen ihbarlar üzerine şahsın yakalanarak gerekli tahkikatın yapılması talimatını verdi.

Selçuklu Barış Caddesi üzerinde seyir halinde olan düğün konvoyundan havaya ateş açıldığı şeklinde, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Konya Valiliğine vatandaşlar tarafından ihbar gelmesi üzerine Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, havaya ateş açan şahsın yakalanarak hakkında gerekli yasal işlemlerin başlatılması talimatını verdi. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucunda silahı ile birlikte yakalanan Y.Ö. isimli şahısın yapılan tahkikat sonucunda adli mercilere sevk edildiği bildirildi.

Vali Cüneyit Orhan Toprak yaptığı açıklamada, düğün ve asker uğurlamalarında havaya ateş açılması sonucunda ölüm veya yaralanma ile sonuçlanan bu tür sorumsuz ve bilinçsiz davranışlar telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğuracağından vatandaşlarımızın bu konularda kanunlara uyarak daha hassas olmalarını istedi. Vali Toprak, vatandaşlarımızın mutluluk ve sevinçlerinin hüzne dönüşmemesi, can güvenliklerinin temini ile huzur ve esenliklerinin bozulmaması için konuyu ilgili personellerce tüm teknik ekipmanla birlikte kendisinin de yakından takip ettiğini belirterek, bu üzücü olaylara sebebiyet verebilecek kanuna açıkça aykırı olan her türlü davranışın failleri yakalanarak haklarında gerekli cezai yaptırımların uygulanacağına dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum