Van'da Öğrenciler, Karnelerini Palyaço Eşliğinde Aldı

Van'da Öğrenciler, Karnelerini Palyaço Eşliğinde Aldı
Edremit ilçesindeki bir okulda düzenlenen törende pamuk şekeri ve çikolata dağıtılan öğrenciler, karnelerini palyaço gösterisi ile eğlenerek aldı

VAN (AA) - Van'ın Edremit ilçesinde öğrenciler, palyaço eşliğinde karne almanın sevincini yaşadı.

Köprüler İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne törenine katılan Vali Yardımcısı Sinan Aslan, Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli ve İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Okul Müdürü Sedat Karaaslan, Köprüler Mahalle Muhtarı Yusuf Bilgin ve öğretmenlerin eşlik ettiği protokol üyeleri sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerle sohbet etti ve karnelerini dağıttı.

Törende pamuk şekeri ve çikolata dağıtılan öğrenciler, karnelerini palyaço gösterisi ile eğlenerek aldı.

Vali Yardımcısı Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl il genelinde bin 420 okulda yaklaşık 312 bin öğrencinin karnesini aldığını ve 17 bin öğretmenin de yarıyıl tatiline çıktığını söyledi.

Aslan, tüm öğrenci ve öğretmenlere başarı diledi.

Karne dağıtım törenine Edremit Milli Eğitim Müdürü İhsan Keskin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sabri Erten, AK Parti İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu, kurum müdürleri ile aileler de katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.