Vergi Müfettişleri Derneği Başarı Ödülleri

Vergi Müfettişleri Derneği Başarı Ödülleri
AA İstanbul Bölge Müdürü Hüseyin Altınalan, "En Başarılı Haber Ajansı Yöneticisi" ödülüne layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Vergi Müfettişleri Derneği (VMD) tarafından düzenlenen "Başarı Ödülleri" sahiplerini buldu.

Şişli'de bir otelde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan VMD Genel Başkanı Özgür Kubuş, derneğin 1975'ten beri kesintisiz olarak faaliyetlerine devam ettiğini, 5 binden fazla üyesiyle kamudaki en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu söyledi.

Derneğin 44 yıl önce geleceğe dönük hedeflerle kurulduğunu ifade eden Kubuş, bu hedeflerin mesleklerinin sürekliliğini oluşturan üstat-yardımcı eğitim döngüsüyle nesilden nesile aktarıldığını belirtti.

Kubuş, salonda pek çok vergi müfettişinin gelişmesinde emeği bulunan, meslekte 35 yılını doldurmuş üstatların olduğunu dile getirerek, "Üstatlarımız maliye, ekonomi, muhasebe, hukuk ve benzeri diğer alanlarda literatüre katkı sunmayı hedeflemişlerdir. Bu alanlarda derneğimizin 44 yayını bulunmaktadır. Bir hedefimiz de hayatın her alanında başarılı olmuş insanlarla meslektaşlarımızı bir araya getirebilmek ve onların başarılarından ilham almaktı." diye konuştu.

Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferit Taş da ödül alanları tebrik ederek, başarıların sürmesi temennisinde bulundu.

Anadolu Ateşi'nin 40 kişilik grubuyla dans gösterisi sunduğu törende, Brothers trio klasik enstrümanlarla popüler eserleri icra etti, şarkıcı Özgün sahne aldı. Kubuş, Anadolu Ateşi'nin baş dansçılarına teşekkür plaketi verdi.


- AA İstanbul Bölge Müdürü Altınalan'a ödül

Meslekte 35 yılını tamamlayan vergi müfettişlerine vefa plaketi verilen törende, "medya", "sanat", "müzik", "bilim insanı", "ekonomi", "edebiyat", "spor", "sinema", "sivil toplum kuruluşu" ve "onur ödülü" kategorilerinde ödüller takdim edildi.

Törende, Anadolu Ajansı (AA) İstanbul Bölge Müdürü Hüseyin Altınalan "En Başarılı Haber Ajansı Yöneticisi" ödülüne layık görüldü.

Sunucu Pelin Çift, Altınalan'ı ödülünü almak için sahneye davet ederken, "Bir haber geldiğinde, gazeteciler bunun güvenilir olup olmadığıyla ilgili hemen kendi aralarında konuşurlar, 'Haber Anadolu Ajansı'na düştü mü, düşmedi mi?' diye. Dolayısıyla Anadolu Ajansı'na çok güveniliyor, çok büyük bir marka ve bunu üretmek de kuşkusuz kolay değil." ifadelerini kullandı.

Hüseyin Altınalan da ödülünü alırken, "Şüphesiz takdir edilmek çok güzel bir duygu. Biz ekran önünde olmadığımız için çabalarımız pek görülmez. Bizim bu özverili çabalarımızı görüp takdir eden herkese çok teşekkür ediyorum. Oğuz (Haksever) abinin de ifade ettiği gibi, bu ödülü kendi adıma değil, tüm çalışma arkadaşlarım adına alıyorum." diye konuştu.

"Prof. Dr. İlber Ortaylı'ya "Onur Ödülü"nün takdim edildiği törende, Prof. Dr. Nurettin Bilici'ye "Juri Özel Ödülü", TRT World'e "En Yenilikçi TV Kanalı", TRT İstanbul Bölge Müdür Yardımcısı Emin Gökçegözoğlu'na "En İyi Haber Müdürü", Kadın ve Demokrasi Derneği'ne (KADEM) "En Başarılı Sivil Toplum Kuruluşu" ödülü verildi.

Törende ödül alan diğer isimler ve kurumlar şu şekilde:

- "En Başarılı Yazar" Azra Kohen

- "En Başarılı Spor Takımı" Ampute Milli Takımı

- "En Başarılı Dizi" Diriliş Ertuğrul

- "Ekonomiye Yön Veren Yazar" Vahap Munyar

- "En Başarılı Ana Haber Sunucusu" Nazlı Çelik

- "En Başarılı Ekonomi Dergisi" Fortune (Cüneyt Toros)

- "En Başarılı Bilim İnsanı" Prof. Dr. Derviş Karaboğa

- "En Başarılı Haber Sunucusu" Oğuz Haksever

- "En Başarılı Ekonomi Programı Sunucusu" Ebru Baki ve Cem Seymen

- "En Başarılı Ekonomi Haberleri" Demirören Haber Ajansı (DHA)

- "En Başarılı Ekonomi Gazetesi" Dünya Gazetesi

- "Genç Ekonomist Ödülü" Beste Naz Süllü

- "En Başarılı Radyo Programcısı" Süheyla Yılmaz

- "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" Orhan Gencebay

- "En Başarılı Eğitimci" Emre Özel

- "İnovasyon Ödülü" Türk Havacılık ve Uzay Sanayi AŞ (TUSAŞ) ile Baykar Makina

- "En Başarılı Youtube Kanalı" Babala TV (Oğuzhan Uğur)

- "En Başarılı Haber Sitesi" sabah.com.tr (İsa Tatlıcan)

- "En Başarılı Ekonomi Servisi" İhlas Haber Ajansı-İHA (Zafer Okay)

- "En Başarılı Ekonomi Muhabiri" Cabir Turgut

- "En Başarılı Kadın Oyuncu" Demet Akbağ

- "En Başarılı Program Sunucusu" Pelin Çift

- "Ekonomiye Katkı Ödülü" İsmail Gülle

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.