Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi

Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi
- Bursa Büyükşehir Belediyespor: 3 - Çanakkale Belediyespor: 0

Salon: Cengiz Göllü

Hakemler: Serdar Nişancıoğlu, Yasin Okumuş

Bursa Büyükşehir Belediyespor: Dimitrova, Leys, Belien, Cansu Aydınoğulları, Fatma Yıldırım, Ergül Eroğlu (Aylin Sarıoğlu, Bytsenko, Nilay Karaağaç, Merve İkbal Albayrak)

Çanakkale Belediyespor: İpek Soroğlu, Seda Arısoy, Alajbeg, Gözde İrgi Dal, Da Silva, Fromm (Ceren Önal, Elif Uzun, Şule Yetimoğlu, Ceren Çınar)

Setler: 25-23, 30-28, 25-19

Süre: 95 dakika (28, 38, 29)


BURSA (AA) - Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi 14. hafta maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor, Çanakkale Belediyespor'u 3-0 yendi.

Karşılaşma her iki ekibin de karşılıklı sayılarıyla başlarken teknik molaya 12-8 üstün giren Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilk seti 25-23 kazandı.

İkinci sette Çanakkale Belediyespor, Da Silva ve Formm ile bulduğu sayılarla teknik molaya 12-10 üstün girdi. Teknik mola sonrasında set çekişmeli geçti ve Bursa ekibi 30-28 kazandı.

Üçüncü sette üstünlüğünü devam ettiren Bursa Büyükşehir Belediyespor, Fatma Yıldırım ve Dimitrova ile bulduğu sayılarla seti 25-19, maçı da 3-0 kazandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.