Wozniacki Yarı Finalde

Wozniacki Yarı Finalde
Tek kadınlarda Danimarkalı Wozniacki, İspanyol Navarro'yu 2-1 yenerek yarı finale çıktı


İSTANBUL (AA) - Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek kadınların 2 numaralı seribaşı Caroline Wozniacki, yarı finale çıktı.

Melbourne kentinde oynanan çeyrek final mücadelesinde Danimarkalı tenisçi Wozniacki, dünya klasmanında 39. sırada yer alan İspanyol Carla Suarez Navarro ile karşılaştı.

2 saat 11 dakika süren mücadelede rakibini 6-0, 6-7 ve 6-2'lik setlerle 2-1 mağlup eden Wozniacki, 2011 yılının ardından turnuvada ikinci kez yarı finale yükseldi.

Danimarkalı raket, yarı finalde dünya klasmanının 37. sırasında bulunan Belçikalı Elise Mertens ile eşleşti.


- 10. gün programı


Turnuvaya yarın oynanacak çeyrek final maçlarıyla devam edilecek. Tek erkeklerde son şampiyon ve 2 numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer ile Çek Tomas Berdych, Güney Koreli Hyeon Chung ile de ABD'li Tennys Sandgren karşılaşacak.

Tek kadınlarda ise 1 numaralı seribaşı Rumen Simona Halep ile Çek Karolina Pliskova ve Alman Angelique Kerber ile ABD'li Madison Keys yarı finale çıkma mücadelesi verecek.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.