"Yacht Show Eurasia" 5-10 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek

"Yacht Show Eurasia" 5-10 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek
Dünyaca ünlü markaların en özel tasarımlarının yer alacağı, denize inmeye hazır sıfır teknelerin özel indirim ve özel fiyatlarla görücüye çıkacağı fuar, Tuzla'daki Viaport Marina'da gerçekleştirilecek

İSTANBUL (AA) - Denize inmeye hazır sıfır teknelerin özel indirim ve özel fiyatlarla görücüye çıkacağı, uygun bütçeli tekne arayanlar için ikinci el teknelerin bulunacağı "Yacht Show Eurasia" 5-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, dünyaca ünlü tekne markalarının en özel tasarımlarının buluşacağı ve Tuzla'daki Viaport Marina'da düzenlenecek fuarda boyları 3 ila 40 metre arasında değişen 200 farklı seçenek yer alacak.

Via Fuarcılık tarafından düzenlenecek etkinlikte, dünyaca ünlü markaların en özel tasarımları, hayalleri süsleyen birbirinden özel stok tekneler ve ikinci el tekneler deniz üstünde hemen test etme imkanı ile sunulacak.

Banka kredisi gibi birçok satın alma fırsatı bulunan fuarda meraklıları en özel tasarımlara sahip tekneleri hemen satın alıp denize açılabilecek.

Fuarda daha uygun bütçe alım yapmak isteyenler için 70 civarında ikinci el tekne hazır bulunacak. Yacht Show Eurasia'ya özel fiyat avantajları ile satışa çıkacak olan 200'ün üzerinde yat, mega yat, katamaran, yelkenli, sürat teknesi ve motor yat denizde şov yapacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Via Fuarcılık Grup Direktörü Dilek Karaduman, Avrupa ve Amerika pazarlarında ekonomik krizin etkileri hissedilirken, Rusya ve Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere, yakın coğrafyadaki ülkelerin giderek güçlü bir pazar yapısı sergilediğini bildirdi.

Karaduman, "Önümüzdeki dönemde, küresel ekonomik koşulların da daha iyiye gitmesi ile bu pazarın önemi daha da artacak. Türkiye, yat ve yat malzemeleri üretim gücü ile bu pazarın en güçlü oyuncusu olma şansına sahip" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.