Yağmur Suyu Şebekesini Islah Çalışmaları

Yağmur Suyu Şebekesini Islah Çalışmaları
YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi, şiddetli yağmurlarda yaşanan su baskınlarını önlemek amacıyla yağmur suyu toplama şebekesinde ıslah çalışması başlattı.Belediye...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi, şiddetli yağmurlarda yaşanan su baskınlarını önlemek amacıyla yağmur suyu toplama şebekesinde ıslah çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Murat Gürbüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle ilk ve sonbaharda yağan yağmurlarda şebeke suyu taşıyamadığı için sıkıntı yaşandığını söyledi.

Gürbüz, özellikle İlyas Arslan Bulvarı'nın her yağmurda su baskınıyla karşı karşıya kaldığını ifade ederek, "Yağmurun biraz şiddetli olması durumunda Sorgun Adliyesi’nin de bulunduğu İlyas Arslan Bulvarında su baskınları yaşanıyor ve adliyenin bodrum katını su basıyordu. Bu durumu önlemek için buradaki menfezlerde genişletme çalışması başlattık. Boruları daha büyük borularla değiştiriyoruz. Menfezleri büyütüyoruz. İnşallah bundan sonra buralarda böyle olumsuz durumları yaşanmayacaktır." dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.