Yalova Bahçeşehir Orta Okulunun Bayan Raketleri Bölge Şampiyonu Oldu

Yalova Bahçeşehir Orta Okulunun Bayan Raketleri Bölge Şampiyonu Oldu
Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan Ortaokullar (Yıldızlar) grup masa tenisi bölge maçlarına Yalova Bahçeşehir Koleji’nin bayan raketleri damgasını vurdu. Müsabakalara Çiğdem Köse, Ece Haraç, Ayba...

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan Ortaokullar (Yıldızlar) grup masa tenisi bölge maçlarına Yalova Bahçeşehir Koleji’nin bayan raketleri damgasını vurdu. Müsabakalara Çiğdem Köse, Ece Haraç, Aybala Koçal ve Gözde Göksal ile katılan Yalova Bahçeşehir Koleji, gurubunda oynadığı Çanakkale Şemsettin Fatma Çamoğlu Ortaokulu’nu 3-0, Sakarya Selçukbey Ortaokulu’nu 3-0 ve Karabük Eskipazar Ortaokulu’nu 3-0 yenerek gurubundan 1. sırada çıktı ve ilk 8’e kaldı.

Yalova temsilcisi eleme maçlarında Sinop Kabalı Ortaokulu’nu 3-0, Kocaeli Özel Conk Bayırı Ortaokulu’nu 3-0 ve yarı finalde Zonguldak Yayla Ortaokulu’nu 3-0 yenen Yalova Bahçeşehir’in raketleri finalde Kocaeli Özel Conk Bayırı Ortaokulu’nu 3-1 yenerek bölge şampiyonu unvanıyla Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Hedeflerinin Türkiye Şampiyon olmak olduğunu belirten Masa Tenisi Antrenörü Bayramali Yıldız, “Bu sene de Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğiz. Türkiye Şampiyonu olan Liseler Masa Tenisi takımımızın ardından, 8-10 Nisan 2015 tarihlerinde Malatya ilinde yapılacak olan Ortaokullar kategorisinde de bayan raketlerimizle şampiyonluğa oynayacağız. Bizlere destek olan Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanımız Mesut Acar’a teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.