Yanal'ın bu hamlesi F.Bahçe'yi kızdıracak!

Yanal'ın bu hamlesi F.Bahçe'yi kızdıracak!
Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki rekabet transfere de yansıdı. Milli Takım'ın iki yıldızı için şimdiden savaş başladı.

İsmail Kartal, Bursaspor'un iki yıldızına kancayı taktı. Fırtına'nın çiçeği burnunda teknik direktörü Ersun Yanal'ın da gözüFenerbahçe'nin ilgilendiği o iki isimde.

 

Fenerbahçe'nin çalıştırıcısı, stoperde yaşanan sıkıntıyı Serdar Aziz ile çözmek istiyor. Bruno Alves’in gözden çıkarılması, sakatlığı nedeniyle Egemen Korkmaz’dan hiç yararlanılamaması ve Serdar Kesimal’in bir türlü bekleneni verememesi nedeniyle İsmail Kartal için yerli stoper transferi olmazsa olmaz.

Birçok kulübün listesinde yer alan Ozan Tufan da İsmail Kartal’ın gelecek planlarında önemli bir yere sahip. Hem sağ bekte hem de orta sahada görev yapan genç oyuncu gerçek bir joker. Alınması halinde hem Gökhan Gönül’ün, hem de Mehmet Topal’ın alternatifi olacak.

 

TRABZONSPOR TEKLİF HAZIRLIĞINDA

Bursasporlu 2 oyuncu için Bordo-Mavililer’in önümüzdeki günlerde resmi teklifi de yapacağı öğrenildi. 19 yaşındaki Ozan Tufan ve 24 yaşındaki stoper Serdar Aziz için Trabzonspor birkaç farklı teklif sunacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.