Yaralı komutan birliğine dönmek istiyor

Yaralı komutan birliğine dönmek istiyor
Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yaralanan ve nekahet dönemini Kırıkkale'deki baba evinde geçiren Binbaşı Şanlı, bir an önce birliğinin başına geçmeyi arzuluyor

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yaralanan ve tedavisi Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) tamamlandıktan sonra nekahet dönemini Kırıkkale'deki baba evinde geçiren Binbaşı Cihan Şanlı, bir an önce görevinin başına dönerek terörle mücadeleye devam etmek istiyor.

Evli ve 4 çocuk babası Şanlı, Ağrı Patnos'da görevliyken Diyarbakır Sur'daki operasyonlara katıldı, ardından Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlarda görev aldı. 21 Mart'ta yola döşenen el yapımı patlayıcının teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu yaralanan Şanlı, GATA'da geçirdiği ameliyat ve tedavisinin ardından Karşıyaka Mahallesi'ndeki babası Vahdi Şanlı'nın evine getirildi.

Tedavi süreci devam eden Şanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün şehit düşen silah arkadaşlarına Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Operasyonları takip ettiğini belirten Şanlı, "Oralarda güç bir mücadele veriliyor. Ben önce Diyarbakır Sur'daydım, sonra Mardin Nusaybin'e geçtim. Milletimiz, Kurtuluş Savaşı ruhuyla asker ve polisimizin yanında. Asker ve polis ortak operasyonlarda başarılı oluyor. Buralar teröristlerden mutlaka temizlenecek. Dileğim, inşallah kimsenin burnu kanamaz, yaralı ve şehidimiz olmaz." diye konuştu.

Terörle mücadele operasyonlarında görev alan güvenlik güçlerine başarı dileyen Şanlı, "Benim tek üzüntüm, şu anda burada yatıyor olmak. Beni, arkadaşlarımın ve emir komuta ettiğim birliğimin başında olamamak üzüyor. İnşallah bir an önce kalkıp birliğimin başına geçip mücadeleye devam etmek istiyorum. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun." dedi.

Vali Ali Kolat, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun da Binbaşı Şanlı'yı evinde ziyaret ederek, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 21 Mart'ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda, yola döşenen el yapımı patlayıcının teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu 4 asker şehit olmuş, 5 asker ve bir polis yaralanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.