Yaşlılar Sokak Hayvanlarına Sahip Çıktı

Yaşlılar Sokak Hayvanlarına Sahip Çıktı
Türk Kızılayı Akçakoca Konuk Evi'nde kalan yaşlılar, sokak hayvanlarına her ay düzenli olarak mama, süt ve yem yardımı yapıyor-Türk Kızılayı Akçakoca Konukevi Müdürü Direk:"Yaşlı konuklarımızla beraber bir çalışma yaparak, içimizde kampanya başlattık. T

Türk Kızılayı Akçakoca Konuk Evi'nde kalan yaşlılar, sokak hayvanlarına her ay düzenli olarak mama, süt ve yem yardımı yapıyor.

Türk Kızılayı Akçakoca Konukevi Müdürü Dilek Aydoğan Direk, AA muhabirine, yaşlı konuklarının hayvan sevgisinin üst seviyede olduğunu, kendilerinin de buna duyarsız kalmak istemediklerini söyledi.

Türk Kızılayı olarak her alanda etkin olduklarını anımsatan Direk, "Yaşlı konuklarımızla beraber bir çalışma yaparak içimizde kampanya başlattık. Toplanan paralarla düzenli olarak mama ve süt alıyoruz. Bu aldığımız sütleri yaşlılarımız ve hayvansever dernekleri ile birlikte barınağa gidip teslim ediyoruz" dedi.

Direk, barınaktaki hayvanları kendi elleriyle beslemenin yaşlıları psikolojik anlamda rahatlattığını belirterek, şöyle konuştu:

"Konuklarımız buraya geldiğinde kendilerini rahatmış hissediyorlar. Sokak hayvanlarına yardım etmek onların psikolojilerine de yarar sağlıyor. Kendi aralarında para topluyor mama ve süt alıyorlar. Ayrıca biz de yemekhanemizde artan yemekleri her gün düzenli olarak barınağa getiriyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.