Yeni anayasa isteğini pankartlarla dile getirdiler

Yeni anayasa isteğini pankartlarla dile getirdiler
Hürriyet ve Adalet Platformu üyeleri, Boğaziçi ve Haliç köprülerine "Gençlik Yeni Anayasa İstiyor" yazılı pankartlar astı

İSTANBUL (AA) - Hürriyet ve Adalet Platformu üyeleri, yeni anayasa isteklerini Boğaziçi ve Haliç köprülerine astıkları pankartlarla dile getirdi.

Platformdan yapılan yazılı açıklamada, daha önce İstanbul sokaklarını "Yeni Anayasa İstiyoruz" afişleriyle süsleyen gençlerin, bu defa köprü, üst geçit ve surları, "Gençlik Yeni Anayasa İstiyor" yazılı pankartlarla donattığı belirtildi.

Platform üyelerinin Boğaziçi ve Haliç köprüleri, tarihi surlar ve 500 üst geçide pankart astığı, İstanbul'un çeşitli noktalarına da 200 bin afiş yapıştırdığı aktarılan açıklamada, "Dün gece yapılan çalışmalar sırasında çekilen fotoğraflar sosyal medyada da paylaşılıyor. Paylaşımlarda, 1982 Anayasası'na eleştiriler ve yeni anayasadan beklentiler dile getiriliyor" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.