Yeniden Refah Partisi startı verdi

Yeniden Refah Partisi startı verdi
Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Divan Toplantısı’nda konuşan İl Başkanı Ebubekir Sarısaman, “Bu şehir yeniden İslam ve Türk dünyasının liderini şahlandırmaya hazırlanmaktadır” dedi.

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı, İl Divan Toplantısı düzenledi. Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu , Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ebubekir Sarısaman ve partililer katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Ebubekir Sarısaman, milli görüş hareketinin Konya’dan filizlendiğine dikkat çekerek, Konya’nın mücadeleye tam destek vereceğini kaydetti. Sarısaman, “Bu şehrin 2. Erbakan’ı iktidara taşıyacağından şüphemiz yok. Bu şehir yüzyılımızın en büyük lideri olan rahmetli Erbakan hocamızı şahlandırmıştır.  İşte bu kuruluş ve diriliş şehri yeniden İslam ve Türk dünyasının liderini şahlandırmaya hazırlanmaktadır” dedi.

“MİLLETİMİZ GEÇMİŞİ TERTEMİZ BİR SİYASİ PARTİ ARIYORDU”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu da faizlerin yükseldiğini belirterek, faizlerin üst seviyelere çıktığı ülkede üretimden bahsetmenin güç olduğuna dikkat çekti. Emanetoğlu, “Muhalefet partileri maalesef eleştiri ve zıtlaşma içerisinde. Milletimiz geçmişi tertemiz bir siyasi parti arıyordu. Biz bu millet için bu kutlu kervan ile yola çıktık. Muhalefet, iktidar ile zıtlaşma, hırsi haset duyguları ile gözünü hiçbir şey görmüyor. Kendisi bir şey kazanmak için değil karşı taraftan kaybettirmek için çalışıyor. Sadece eleştiren ama çözüm üretemeyen bir muhalefet” şeklinde konuştu. (Ayşegül Ertul)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum