'Yenilsek de tercihim değişmez'

'Yenilsek de tercihim değişmez'
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a 2-1 yenildikleri maçla ilgili, genç oyunculara oynama fırsatı vermeyi uygun gördüklerini söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçın ardından basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Kartal, yeni oyuncular kazanmak adına, kupada genç oyunculara şans vermeye devam edeceklerini belirtti.

Sahaya sürdüğü genç oyunculardan bazılarının ilk kez Kadıköy'de sahaya çıktığını ve stres yaşadığını anlatan Kartal, şunları kaydetti:

"Ortada geçen bir maçtı. Genç oyuncuları daha iyi görebilmek ve onları A takıma kazandırabilmek için A takımdaki oynayamayan oyuncularla bir araya getirip, kadro çıkardık. Bundan sonra da tercihlerimiz gençler üzerine devam edecek. Bizim için önemli olan, bir iki oyuncu çıkarabilmek, Türk futboluna kazandırabilmek. Bu tür sonuçlar olabilir. Gençleri kazanmak istiyorsak, şans vermeyi sürdüreceğiz. Bazı oyuncularım bugün ilk defa bu formayla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na çıktı. Televizyonun naklen verdiğini de düşünürsek, baskıdan dolayı beklenenin altında performans göstermiş olabilirler. Bu oyunculara şans vermeye devam edeceğim."

Sakatlığının ardından 9 ay sonra sahalara dönen Egemen'i maç ritmi yakalaması için oynattığını kaydeden Kartal, "Alves de bir süredir oynamıyordu. Görev verip maç ritmini yakalamaları için yan yana oynattım. Lig maçları için en azından onları da hazır hale getirmeliyiz. Onlar için de iyi bir karşılaşma oldu" değerlendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.