Yeşilgiresun Belediyespor'da Mağlubiyet Üzüntüsü

Yeşilgiresun Belediyespor'da Mağlubiyet Üzüntüsü
Kulüp başkan vekili Güneş:"Fenerbahçe Doğuş karşısında kaybettiğimiz için üzgünüz"

GİRESUN (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'da, kulüp başkan vekili Sertaç Güneş, Fenerbahçe Doğuş karşısında kazanamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda konuk oldukları rakiplerine 85-72 mağlup olduklarını anımsattı.

Avrupa'nın en iyi ekiplerinden birisi olan Fenerbahçe Doğuş karşısına kazanmak için çıktıklarını vurgulayan Güneş, "Kazanmayı çok istedik. Son topa kadar da mücadele ettik ancak olmadı. Rakip tecrübesini kullandı ve parkeden mutlu ayrıldı. Kazanamadığımız için üzgünüz. Oyuncularımızı ortaya koydukları mücadele ve kazanma isteklerinden dolayı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Güneş, ligin 11. haftasında 17 Aralık Pazar günü evlerinde Eskişehir Basket'i ağırlayacaklarını belirterek, zorlu maçı kazanarak yeniden çıkışa geçmek istediklerini kaydetti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.