YEŞİLYURT AVM MİNİ CLUB’TA SÖMESTR ŞENLİĞİ

YEŞİLYURT AVM MİNİ CLUB’TA SÖMESTR ŞENLİĞİ
Yeşilyurt AVM Mini Club, sömestr tatilinde de birbirinden eğlenceli oyunlar, yarışmalar, aktiviteler ve sürpriz hediyelerle minik konuklarını bekliyor.

- Yeşilyurt AVM Mini Club, sömestr tatilinde de birbirinden eğlenceli oyunlar, yarışmalar, aktiviteler ve sürpriz hediyelerle minik konuklarını bekliyor.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nden (AVM) etkinlikle ilgili yapılan açıklamada, “24-25 Ocak tarihlerinde karnesini getiren tüm minik ziyaretçilere karne hediyesi vereceğiz. 26-30 Ocak tarihleri arasında uyumun, takım çalışmasının ve arkadaşlığın nasıl keyifli bir ritme dönüştüğünü vurgulayan Ritim Atölyesi’nin yanı sıra miniklerin şaşkınlıkla izleyeceği sihirbaz gösterileri, oyunlar ve birbirinden eğlenceli yarışmalar olacak. 31 Ocak-1 Şubat tarihlerinde çocukların yakından takip ettiği ve çok sevdiği çizgi film karakteri Marsupilami karne coşkularına eşlik edecek. 2-6 Şubat tarihleri arasında ise birbirinden eğlenceli kostümlü kahramanlar AVM içerisinde minik ziyaretçilerle keyifli vakitler geçirirken, palyaço ile oyunlar ve yarışmalarda sömestr tatillerini renklendirecek. Yeşilyurt Mini Club Fast Food alanında gerçekleştirilecek olan sömestr şenliğine tüm minik misafirlerini davet ediyoruz” denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.