YGS birincisi Karakaş, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu'nu ziyaret etti

YGS birincisi Karakaş, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu'nu ziyaret etti
İSTANBUL (AA) - Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Esenyurt Final Temel Lisesi öğrencisi Cemre Efe Karakaş,...

İSTANBUL (AA) - Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Esenyurt Final Temel Lisesi öğrencisi Cemre Efe Karakaş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ‘nu ziyaret etti.
Belediye binasında gerçekleşen ziyarette YGS-3,YGS-5 VE YGS-6’dan tam puan alarak YGS 2016 Türkiye birincisi olan Karakaş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile geleceği hakkında istişarede bulundu.
YGS 1’incisi Cemre Efe Karakaş’ın eğitim masraflarını üstlenen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Türkiye birincisinin Esenyurt’tan çıkması mutluluk ve gurur verici bir duygudur. Bu da Esenyurt’ta eğitim kalitesinin gün geçtikçe üst sıralara çıktığının göstergesidir. Ben Cemre Efe Karakaş’tan Türkiye’de okumasını ve vatanına, milletine ve devletine yararlı bir birey olması arzu ediyorum. Cemre Efe Karakaş benim eğitim danışmanımdır. Çünkü Esenyurt Belediyesi'nin kütüphanelerinde ve sürekli eğitim merkezinde eğitim alan kardeşlerinin Cemre Efe'ye ihtiyaçları var" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.