YİĞİT; “MERAM’IN SORUNLARINI BİLİYORUZ”

YİĞİT; “MERAM’IN SORUNLARINI BİLİYORUZ”
İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi İlker Yiğit, düzenlenen basın toplantısı ile Meram’ın derdine derman olmak için güzel projeler ile her zaman vatandaşla istişare halinde olacağını belirtti

İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi İlker Yiğit Ramada Otel’de basın toplantısı düzenledi. Meram’ın sorunlarından haberdar olduğunu ifade eden Yiğit, “Atalarımızın mirası, gelecek nesillerin bize emaneti” anlayışı ile bölgede yeniden planlama yapacaklarını kaydetti. Meram’ın tarihi ve doğal yapısının korunmasının öncelikli hedefleri olacağını söyleyen Yiğit,” Meram, Konya’nın nefes aldığı bir bölge olacaktır. Yurt içinden ve dışından büyük kitlelerin ziyaret ettiği bir milli park olacaktır” dedi.

“ÇÖZÜM YOLLARINI BİLİYORUZ”

Sorunların çözümü noktasında, ihtiyaç duyulan bilgili ve deneyimli kadroları ile çalışmalara başladıklarını belirten Yiğit, “Çözüm yollarını biliyoruz. Meram’a ve Meram’lıya güveniyoruz. Çalışmalarımızı akademisyenlerle, muhtarlarımızla, sivil toplum ve Meram’lı hemşerilerimizle birlikte yapacağız. Meram Belediyesi, bizim dönemimizde, bütün çalışanlara ve sektörlere kurumsal liderlik yapan, çağdaş ve yeni belediyecilik anlayışına sahip bütün Türkiye’ye örnek olan bir belediye olacak” şeklinde konuştu.

“İYİ BELEDİYE OLACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERİYORUM”

Meram’ın başlıca sorunlarını dile getiren Yiğit, bunların çözümü noktasında vatandaş ile istişare olarak çözüm odakları çalışacaklarının altını çizdi. Yiğit, konu ile ilgili şöyle konuştu; “Meram’ın başlıca sorunları arasında, kentsel dönüşüm, imar sorunları, hayvancılık sorunları, kadınların sorunu, engelli vatandaşların sorunu, esnaf sorunu, Meram’a yerleşen Suriyelilerin sorunları gelmektedir. Tüm bu sorunların çözümü noktasında projelerimizde vatandaşlarımızı dinleyeceğiz ve ürettiğimiz çözüm projelerimiz ile tüm bu sorunları ortadan kaldıracağız. Bunun için her kesimi kucaklayacağımızın, adaletli olacağımızın, şeffaf olacağımızın, güler yüzlü olacağımızın, yanınızda olacağımızın, birlik olacağımızın, iyi belediye olacağımızın sözünü veriyorum.” (Ayşegül Ertul)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.