Yozgatlı Beşizlerin Karne Heyecanı

Yozgatlı Beşizlerin Karne Heyecanı
Akdağmadeni ilçesinde İbrahim ve Özlem Bulut çiftinin 2012'de prematüre olarak dünyaya gelen beşiz çocukları karne sevinci yaşadı

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni ilçesinde İbrahim ve Özlem Bulut çiftinin 2012'de prematüre olarak dünyaya gelen beşiz çocukları karnelerini aldı.

Akdağmadeni 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu'nda, ana sınıfına giden beşizler Ömer Faruk, Davut Ege, Muhammed Emin, Yunus Kerem ve Zeynep Muhteber ile 1. sınıfta eğitim gören üçüz çocukları Alperen, Mert Efe ve Zehra Nur için karne töreni düzenlendi.

Beşiz ve üçüz çocuklara karnelerini, anne ve babaları ile Kaymakam Alp Eren Yılmaz ve Belediye Başkanı Suphi Daştan verdi.

Kaymakam Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, anne ve babalara kolaylıklar dileyerek çocukların bir ömür boyu sağlıklı ve başarılı bir hayat geçirmelerini temenni etti.

Belediye Başkanı Suphi Daştan da çocukların karne heyecanına ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Beşizlerin babası İbrahim Bulut ise "5 yaşında olan beşizlerimiz okullarının yarı yılını başarılı şekilde bitirdiler. Karneleri çok iyi. Okula gidip gelme sürecinde kendileri gayet istekliler. Bizleri hiç zorlamadan okullarına gidip gelebiliyorlar." diye konuştu.

Tören sonrası beşiz ve üçüz öğrencilere, Yılmaz, Daştan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.