Yozgat'ta "Enerji Tasarrufu Haftası" etkinlikleri

Yozgat'ta "Enerji Tasarrufu Haftası" etkinlikleri
YOZGAT (AA) - Yozgat’ta Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Enerji Tasarrufu Haftası" konulu resim...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Enerji Tasarrufu Haftası" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda gerçekleşen törende öğrencilere "Enerji Tasarrufu Haftası" dolayısıyla hazırlanan kamu spotları izletildi.

Programda konuşan Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, böyle güzel etkinliklerde bir araya gelmek ve özellikle başarılı olan öğrencileri kutlamanın ayrı bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Çocukların sevincini paylaşmak için burada olduklarını ifade eden Çakır, şunları kaydetti:

"Enerji tasarrufunu sunumları bizlere anlatmaya çalışan ÇEDAŞ'a teşekkür ediyorum. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğüne, okullarda öğrencileri bu konuda düşünmeye, eserler çıkarmaya teşvik ettikleri için de teşekkür ediyorum. Bu güzel çalışmaları Yozgat'ın her alanında sıklıkla duyurmalı ve çok çalışmalıyız. Yozgatlıyı Yozgat’ta tutabilmek için projeler üretmeliyiz."

ÇEDAŞ İl İşletme Müdürü Mustafa Yılmaz da, enerji ihtiyacının hızla arttığı ve hızlı bir şekilde tükendiği günlerde ÇEDAŞ olarak enerji tasarrufunu hem bireylerin hem de kurumların maddi ve manevi sorumluluğu olarak değerlendirdiklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından yarışmada dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.