Yurtta asayiş

Yurtta asayiş
Bursa'da traktörden düşen kadın öldü

BURSA (AA) - Bursa'nın İznik ilçesinde, ailesiyle çalışmak için gittiği tarladan dönerken, bindiği traktörün römorkundan düşerek ağır yaralanan kadın hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 2 çocuk annesi 37 yaşındaki Zülbiye Tosun, ailesiyle Elmalı Mahallesi'ndeki tarlalarına çalışmak için gitti. Dönüşte kayınbiraderi M.T'nin kullandığı 16 FCP 55 plakalı traktörün römorkuna binen Tosun, dengesini kaybedip düştü ve kafasını traktörün çeki demirine çarptı.

Olay yerine çağrılan 112 Acil servis ekipleri tarafından İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tosun, müdahaleye rağmen kurtarılmadı.
- Kırıkkale'de silahlı kavga: 2 yaralı
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Aralarında husumet bulunan Mehmet A. (25), M.A, E.D ile F.K, A.K ve Seçkin K, Sanayi Mahallesi Fatih Caddesi'nde henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Seçkin K, Mehmet A'yı pompalı tüfekle ateş ederek karnından ve bacağından yaraladı. Seçkin K. da darp sonucu yaralandı.

Mehmet A, 112 Acil Servis ekiplerince Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine, Seçkin K. ise Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Mehmet A'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kavgaya karışan M.A, E.D, F.K ile A.K'nin yakalanması için çalışma başlattı

- İşitme engellinin öldürülmesi protesto edildi
SİİRT (AA) - Siirt'in Kurtalan ilçesinde işitme engelli Eyüp Aksoy’un öldürülmesi protesto edildi.

Beykent Caddesi'nde toplanan bir grup, Hükümet Konağı'na kadar yürüdü. Burada oturma eylemi yapan grup, Kaymakam Oktay Ateş'ten konuyla ilgili açıklama talebinde bulundu. Bir müddet slogan atan kalabalık dağıldı.

Kaymakam Ateş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve mahalle muhtarlarını konuyla ilgili bilgilendirdi.

Kurtalan Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, olayın hırsızlıkla ilgisinin bulunmadığı belirtildi. Açıklamada, "Eyüp Aksoy isimli şahsın ikametinde gerçekleşen cinayet olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda, cinayet şüphelisi şahıs kolluk görevlilerimizce olaydan hemen sonra yakalanmıştır. Cinayet konusunun hırsızlıkla bir ilgisi bulunmamaktadır. Konu ile ilgili soruşturma işlemleri Kurtalan Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından sürdürülmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.