Yurtta asayiş

Yurtta asayiş
Adana'da karbonmonoksit gazından zehirlenen bekçi öldü

ADANA (AA) - Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde köz dolu kovadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen bekçi yaşamını yitirdi.

Karslılar Mahallesi'ndeki inşaatta bekçilik yapan Süleyman Sarı'nın kulübesinde hareketsiz yattığını gören iş arkadaşları, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, Sarı'nın kulübeye koyduğu kovadaki közden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğünü belirledi.

Sarı'nın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

- Cinayet zanlısı tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Serik ilçesinde tartıştığı kişiyi pompalı tüfekle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Serik Kökez Mahallesi 3158. Sokak'ta önceki gün alacak meselesinden tartıştığı Sezgin Oktay'ı çalıştığı inşaatın önünde vurarak kaçtığı iddiasıyla aranan Serkan B, polis ekiplerince yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.

- Eskişehir'de bıçaklı kavga: 5 yaralı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı.

İstiklal Mahallesi'ndeki Porsuk Çayı kenarında oturan Ayşe E, Görkem Y, Doruk T. ile Emrah T, Hüseyin K. ve Serhat A. arasında "para meselesi" yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Serhat A, Hüseyin K. ile Doruk T. bıçakla, Görkem Y. ve Ayşe E. ise darbedilerek yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir ve Yunus Emre devlet hastanelerine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.