Yurtta kış

Yurtta kış
TOKAT (AA) - Tokat-Sivas karayolu Çamlıbel mevkisinde kar yağışı ve tipi nedeniyle çok sayıda araç yolda kaldı. Alınan bilgiye göre, Tokat-Sivas karayolu...


TOKAT (AA) - Tokat-Sivas karayolu Çamlıbel mevkisinde kar yağışı ve tipi nedeniyle çok sayıda araç yolda kaldı.

Alınan bilgiye göre, Tokat-Sivas karayolu Çamlıbel mevkisinde akşam saatlerinde kar yağışı ve tipi etkili oldu.

Bölgede Spor Toto 2. Lig'de oynanan Tokatspor maçının ardından Sivas Havalimanı'na giden Kartalspor kafilesinin bulunduğu otobüsün de aralarında bulunduğu çok sayıda araç, kayarak yoldan çıktı.

Kartalspor Kulübü Başkanı Binali Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tokatspor maçından döndüklerinin, kardan dolayı araçlarının kaydığını söyledi. Otobüsün hareket edemediğini belirten Aydın, "Uçağa yetişemedik. Sivas'a gitmemiz gerekiyordu. Bu akşam buradayız gibi görünüyor. Kurtarılmayı bekliyoruz" dedi.

Kar yağışının etkisini sürdürdüğü bölgede karayolları ekipleri, yolun trafiğe kapanmaması için kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bölge trafik ekipleri, sürücüleri zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyarıda bulunuyor.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.