Yurtta kış

Yurtta kış
Kahramanmaraş'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bir ilkokula ait halı sahanın çatısı çöktü- Kahramanmaraş-Kayseri karayolunun Tekir Mahallesi ve tüneller bölgesinde ulaşım kontrollü sağlanıyor

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bir okulun halı sahasının çatısı çöktü.

Merkez Onişibat ilçesine bağlı Tekir Mahallesi'ndeki Tekir İlkokulu'na ait halı sahanın çatısı, biriken karın ağırlığı ile çöktü.

Hafta sonu olduğu için öğrencilerin bulunmadığı okuldaki halı saha, çökmenin etkisiyle kullanılamaz hale geldi.

Okul idarecileri durumu İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine bildirdi.

- Karayolunda kontrollü geçiş

Etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Kahramanmaraş-Kayseri karayolunun Tekir Mahallesi ve tüneller bölgesinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolunda ilerlemekte güçlük çeken sürücüler, yollarına zincir takarak devam edebiliyor.

Karayolları ekipleri de hem küreme yapıp hem de yol kenarındaki kar birikintilerini temizleyerek yolu sürekli ulaşıma açık tutmaya çalışıyor.

Bu arada, Tekir Mahallesi'ndeki vatandaşlar da ev ve iş yerlerinin çatısındaki kar birikintilerini kendi imkanlarıyla temizliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.