Zağnosspor Hakemlerden Şikayetçi

Zağnosspor Hakemlerden Şikayetçi
Antrenör Ursavaş: "İzmir Büyükşehir Belediyespor maçını yöneten hakemlerin art niyetli olduğuna inanıyoruz"

 Bayanlar Hentbol Süper Lig'de İzmir Büyükşehir Belediyespor'a deplasmanda 23-21 mağlup olan Zağnosspor'un antrenörü  Ahmet Uğur Savaş, hakem hataları nedeniyle maçtan yenik ayrıldıklarını ileri sürdü.

Savaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakipleri aleyhine 3 diskalifiye kararının verilmemesinin, yenilgilerinde önemli rol oynadığını söyleyerek, "Karşılaşmayı yöneten hakemlerin art niyetli olduklarına inanıyoruz. Oldukça kötü bir maç yönettiler. Kötü yönetim oyun oynamamıza da engel oldu" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyespor'un ilk 10 dakikada kapanarak sert  oynadığını belirten Savaş, şunları kaydetti:

"Bir oyuncumuzun aldığı darbe sonucu dudağı patladı. Hakemlerin kötü yönetimi oyuncularımı da etkiledi. Tüm bu olumsuzluklara rağmen oyunda kalmayı başardık ama sonuca gidemedik. Bireysel hatalarımızın da fazla olduğu bir maçtı. Karşılaşmayı yöneten hakemlerin kötü yönetimlerine rağmen, şayet yakalamış olduğumuz fırsatları değerlendirebilseydik, yine maçı kazanan taraf olurduk. Her şeye rağmen kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik, bunun için üzgünüz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.