Zayıflamak isteyenler dikkat!

Zayıflamak isteyenler dikkat!
Kilo verirken sağlığınızı koruma altında tutmak istiyor ve bu besinler sağlıklı zayıflama gerçekleştirmek istiyorsanız bu öneriler yardımcı olacaktır.
Sonbahar geldi. İştahlar açıldı. Mayo-bikini derdi kalmayınca kilolar alındı. Alman bilim adamları ise bunun çözümünü aradı. Sağlıklı zayıflatan 7 besini şöyle sıraladı... 
 
Frenk maydanozu: Demir, magnezyum, potasyum, çinko içerir. Böbrekleri uyarır. Yağ yakmayı hızlandırır. Buna ek olarak, midebağırsak rahatlatır. 
 
Karahindiba: A ve E vitamini, kalsiyum ve demir içerir. Karahindiba karaciğer ve safrayı güçlendirir. Toksinleri vücuttan atar. Ayrıca, saç, tırnak ve bağ dokusunu iyileştirir. 
 
 
Semizotu: A, B, C ve E, çok sayıda mineral ve bol omega-3 yağ asitleri içerir. Sindirim sistemini güçlendirir ve yağ metabolizmasını uyarır. Kalp krizi ve felce karşı korur. 
 
Biberiye: Bağırsakları ve mideyi rahatlatır. Kan şekerini düzenler. Buna ek olarak, konsantre kabiliyetini artırır. Bitkisel antibiyotik gibidir. Gebe kadınların tüketmeden önce doktora danışmaları gerekmelidir. 
 
 
Ardıç: Sindirimi destekler ve metabolizmayı çalıştırır. Kan şekerindeki dalgalanmaları engeller. Ama rahim kasılmalarını harekete geçirdiği için hamilelere yasaktır. 
 
Tarhun: Anason ve rezeneyi anımsatan tadı vardır. Metabolizma ile böbrek aktivitesini artırır, sindirimi teşvik eder. Adet döngüsü ve menopoz semptomları üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir.
 
 
Basil: Sakinleştirici etkisi vardır. Bunun yanı sıra yağ yakımını artırır. Hazımsızlığa iyi gelir. Hamileler tüketmemelidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.