Zehir zemberek sözler! 'Hakemliği bırakmalı'

Zehir zemberek sözler! 'Hakemliği bırakmalı'
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım canlı yayında açıklamalarda bulunuyor.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Şekip Mosturoğlu Şükrü SaracoğluSpor Kompleksi'nde bulunan 1907 Tribünü'ndebasın toplantısı düzenliyor.

Asbaşkan Şekip Mosturoğlu'nun da yer aldığı basın toplantısının başında, Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e yazdığı mektup barkovizyondan okundu.

Mektupta, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçları öncesi ve Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun Mersin İdmanyurdukarşılaşması sonrası hakemler aleyhinde yaptığı açıklamalar hatırlatılıyor. Söz konusu açıklamalarda Orman'ın, "Bütün hakem atamalarını takip ediyoruz" ve Hamzaoğlu'nun, "Biz her şeyi görüyoruz" sözlerine dikkat çekildi. Mektupta ayrıca, hakemlerin Fenerbahçe maçlarında yaptığı hatalar detaylı biçimde anlatıldı.

Şekip Mosturoğlu: Halis Özkahya hakemliği bırakmalı

- Bu yazının Beşiktaş maçının 5 gün önce verildiğine dikkat çekmek istiyorum. Hem veriliş tarzı hem zamanı çok önemlidir. Mahmut Uslu'nun sözleri Fikret Orman ve Hamza Hamzaoğlu'nun sözlerinden ağır değil, daha yumuşak. Ama Uslu PFDK'ye sevkedilirken, diğerleri sevkedilmedi.

- Halis Özkahya durumdan vazife çıkaran ve manalandıran bir hakemdir. UEFA maçı yönetmesi önemli değil. Bence Halis Özkahya hakemliği bırakmalı.

Aziz Yıldırım: Hakem camiasında karışıklık var

- Gelinen noktada sorumlu TFF'dir. Hakem camiasında karışıklık var, çekişme var, güç gösterisi var. Hasan Doğan göreve ilk geldiğinde kötü hakemler ile yollarını ayırdı.

- Son zamanlarda profesyonel hakemliğinin de getirilmesiyle beraber hakemlik çok cazip hale geldi. Ayda 40-50 bin lira kazanıyorlar. Asgari ücret ise ortada. Ve kimse de bu durumu sorgulayamaz hale geldi.

- Jaap Uilenberg diye bir hakem hoca getirildi bizim hakemlerimiz Avrupa'da çok rahat görev alıyor.

- Son 3 yılda 3 kere MHK değişti. Siyasi ya da değil bilemem. Ama şu an yeterli olamıyor.

"FEDERASYON ÇÜRÜK YUMURTALARI TEMİZLEMELİ"

- Halis Özkahya için benim kafamda soru işaretleri var. Bu sene 70 milyon Euro'ya yakın transfer yaptık. Bir hakemin düdüğü ile bu rakamları sokağa atamayız. Bunu yapanlar mutlaka cezalandırılmalı. Federasyon üzerine düşeni yapmalı ve içerideki çürük yumurtaları temizlemeli. Temizlemezlerse de bu operasyonlar sezon sonuna kadar devam edecek.

- Deniz Çoban bir açıklama yaptı. Dürüst ve kişilikli bir hareket yaptığı için hepimiz onu tebrik etmeliyiz. Deniz Çoban, yaptığı açıklamalar ile şu ana kadar hiçbir talimatla maç yönetmediğini bizlere hissettirdi. Deniz Çoban'ın açıklamalarından neden korkuyorlar. Kapalı kapılar ardında yapılan açıklamalar her zaman tehlikelidir.

"CÜNEYT ÇAKIR HAKEM DEĞİL"

- Halis Özkahya, Fenerbahçe'yi doğramıştır. Trabzon'da Cüneyt Çakır'ın Galatasaray maçında vermediği kararlar ortada. Ben, Cüneyt Çakır'ın hakem olmadığını iddia ediyorum, hala da söylüyorum. Fenerbahçe yine şampiyon olacak, kadrosu ile olacak. Yarın Van Persie olmaz, Nani olmaz, Sneijder olmaz, Eto'o olmaz ve siz burada 3. sınıf futbolculara hakemlik yaparsınız.

- Kaşarlanmış hakemlerle bu iş olmaz. Bakın bu söylediğim her şey ileride gerçekleşir. Federasyon tarafı yeniden organize edilmeli.

- Saha komiseri benim oyuncumu kolumdan tutamaz. O saha komiserinin parasını ben veriyorum. Federasyona mektup yazdım bundan sonra ödemeyeceğim.

 

kaynak:haber7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.