Zeytin Dalı Harekatı

Zeytin Dalı Harekatı
Hak-İş Genel Başkanı Arslan: - "Zeytin Dalı Operasyonu'nun başarıyla sonuçlanmasını, terörün son bulduğu, kardeşlik, huzur ve güven ortamının egemen olduğu, daha güçlü bir Türkiye, bir bölge ve dünya umut ediyoruz"

ANKARA (AA) - Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Zeytin Dalı Operasyonu'nun başarıyla sonuçlanmasını, terörün son bulduğu, kardeşlik, huzur ve güven ortamının egemen olduğu, daha güçlü bir Türkiye, bir bölge ve dünya umut ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Arslan, Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, operasyonun ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını diledi.

Türkiye devletinin, milleti ve kurumlarıyla bir bütün halinde terörle mücadele için tek yürek olduğunu belirten Arslan, Türkiye'nin birliği, bütünlüğü ve kardeşliğini tehdit eden bütün terör örgütlerine gereken cevabın en sert şekilde verileceğine olan inançlarının tam olduğunu aktardı.

Hak-İş olarak, devletin terörizmle yaptığı mücadelede başarılı olması için her türlü katkı ve desteği vermeye devam edeceklerini vurgulayan Arslan, şöyle devam etti:

"Zeytin Dalı Operasyonu'nun başarıyla sonuçlanmasını, terörün son bulduğu, kardeşlik, huzur ve güven ortamının egemen olduğu, daha güçlü bir Türkiye, bir bölge ve dünya umut ediyoruz. İnsanlığın ortak sorunu olan teröre çare bulunması için uluslararası kuruluşların ve ülkelerin çifte standardı bırakarak bir araya gelmesini ve teröre karşı ortak tavır almasını istiyoruz."

Arslan, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerin sağlık ve güvenlik içerisinde Türkiye'ye dönmelerinin en büyük arzuları olduğunu kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.