Zeytin Dalı Harekatı

Zeytin Dalı Harekatı
KAYSERİ (AA) - Kayserili işçiler, Suriye'nin Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı gerçekleştiren Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) Fetih Suresi okuyarak...

KAYSERİ (AA) - Kayserili işçiler, Suriye'nin Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı gerçekleştiren Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) Fetih Suresi okuyarak ve dua ederek destek oluyor.

Hizmet-İş tarafından yapılan yazılı açıklamada, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi yöneticileri gerçekleştirdiği iş yerl ziyaretlerinde, Zeytin Dalı Harekatı'nın başarılı olunması için işçilerle Fetih Suresi okunduğu ve dualar edildiği belirtildi.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü hedeflerine yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıyla sonuçlanmasını temenni ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Operasyona katılan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm unsurlarının Allah yardımcısı olsun. Milletimizin duaları, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan evlatlarımızla ve terörizmle mücadele eden tüm güvenlik güçlerimizle beraberdir. Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerimizin sağlık ve güvenlik içerisinde ülkemize dönmeleri en büyük arzumuzdur. Bu nedenle de bizler ordumuzun başarılı olması için iş yerlerimizde Fetih Suresi'ni okuyarak şanlı ordumuza dualar ediyoruz. HAK-İŞ ve Hizmet-İş olarak, bundan önce olduğu gibi bugün de bundan sonra da devletimizin terörizmle yaptığı mücadelede başarılı olması için her türlü katkı ve desteği vermeye devam edeceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.