Zeytin Dalı Harekatı

Zeytin Dalı Harekatı
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi:- "Bütün imkanlarımızı seferber etmeye hazır olduğumuzu belirtmeyi milli bir görev sayıyoruz"

İZMİR (AA) - İzmir Katip Çelebi Üniversitesinin tüm imkanlarını Zeytin Dalı Harekatı için seferber etmeye hazır olduğu bildirildi.

Üniversitenin internet sitesinde yer alan açıklamada, harekatın Türkiye'nin yanı başında faaliyet gösteren ve ulusal güvenliği tehdit eden PKK/PYD/YPG ve DEAŞ gibi terör örgütlerini bertaraf etmek, bölgeyi huzur, güven ve istikrara kavuşturarak halkı maruz kaldıkları zulümden kurtarmak, yalan rüzgarları ve ikiyüzlü politikalarla sürdürdükleri oyalama taktikleriyle terörü desteklemekten vazgeçmeyen küresel aktörlere açık bir kararlılık mesajı vermek üzere başlatıldığı belirtildi.

Üniversitenin harekatı sonuna kadar desteklediği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Geçmişte adaletle yönettiği, günümüzde şefkat ve merhametle yardım ettiği bölge halkı tarafından coşkuyla karşılanan şanlı ordumuzun dün olduğu gibi bugün de muzaffer olacağına inanıyoruz. Üniversitemiz olarak bütün imkanlarımızı seferber etmeye hazır olduğumuzu belirtmeyi milli bir görev sayıyoruz. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ailesi olarak, devletimizin bekası, milletimizin istiklali ve istikbali, ülkemizin bütünlüğü ve güvenliği için her türlü tehlikeyi göze alarak canlarını feda etmekten kaçınmayan Mehmetçik için dua ediyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.