Zeytin Dalı Harekatı

Zeytin Dalı Harekatı
Kırıkkale'de Türk Eğitim-Sen üyeleri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'in zaferi için dua etti

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Türk Eğitim-Sen üyeleri, "Zeytin Dalı Harekatı"nda Mehmetçik'in zaferi için dua etti.

Kırıkkale Valiliği önünde toplanan sendika üyeleri, saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu.

Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak, burada yaptığı açıklamada, vatanın huzur ve güvenliği için TSK'nin operasyon başlattığını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin, hemen yanı başında emperyalist güçler tarafından beslenen ve büyütülen terör örgütlerini bertaraf etmek için bu operasyonu başlattığına değinen Karabacak, şöyle konuştu:

"Afrin'e giden TSK mensuplarını destekliyoruz. Tüm varlığımızla, ruhumuzla ve benliğimizle askerlerimizin yanındayız. Bütün dualarımız onlarla birlikte. Ülkemizin üzerinde siyasi ve kirli emelleri olan her türlü emperyalist ve küresel güçlerle onların tetikçisi ve maşası terör örgütlerine buradan haykırarak omuz omuza ve birlikte olduğumuzu gösteriyoruz. Bizim için söz konusu vatansa gerisi teferruattır. İslamın son ordusu TSK için dua ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Gazamız mübarek olsun."

Konuşmanın ardından, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'in zaferi için dua edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.