Zeytin Dalı Harekatı

Zeytin Dalı Harekatı
ANKARA (AA) - Ankara’da Şereflikoçhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çetin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle esnafa...

ANKARA (AA) - Ankara’da Şereflikoçhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çetin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle esnafa bayrak dağıttı.

Çetin, yaptığı açıklamada, bu hafta sonu oda olağan genel kurulunu gerçekleştireceklerini belirterek, bu nedenle esnafı ziyaret ederek, kongreye davet ettiklerini dile getirdi.

Esnaf ziyaretlerinde Zeytin Dalı Harekatı'na desteklerini de gösterdiklerini ifade eden Çetin, şunları kaydetti:

"Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin bölgesinde yürütülen operasyona destek olunması amacıyla ilçe merkezinde bulunan esnaf ve sanatkarlara Türk bayrakları hediye ettik. Tarihi şan ve zaferle dolu olan aziz Türk ordumuzun sınırlarımızda bulunan terör örgütlerine ve destekçilerine yönelik olarak ülkemizin bekası için yaptığı Afrin operasyonunda Mehmetçiğimizin Allah yar ve yardımcısı olsun, dualarımız onlarla."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.