Zeytin Dalı Harekatı'na Annelerden Destek

Zeytin Dalı Harekatı'na Annelerden Destek
Hatay'ın Altınözü ilçesinde bir grup kadın, sınır hattında görevli askerler için ev yemekleri hazırladı - Altınkaya Mahalle Muhtarı Bozkurt: - "Bizim buradaki amacımız askerimizin ve devletimizin yanında olduğumuzu göstermek"

HATAY (AA) - Hatay'ın Altınözü ilçesinde bir grup kadın, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla sınır hattındaki askerlere ev yemekleri yaptı.

İlçeye bağlı Altınkaya Mahallesi'nde yaşayan kadınlar, sabahın erken saatlerinden itibaren sınır hattında bulunan askerler için katıklı ekmek gibi yöresel yiyeceklerden oluşan yemek paketleri hazırladı.

Paketleri teslim alan Altınkaya Mahalle Muhtarı Ömer Bozkurt, yaptığı açıklamada, görev başındaki askerlerin yanında olduklarını belirtti.

Mahalle genelinde böyle bir destek kampanyası düzenlediklerini aktaran Bozkurt, şöyle devam etti:

"Yeşil zeytininden katıklı ekmeğine kadar birçok gıda hazırladık. Mahallemizde 5 camimiz var. Bütün yardımlar camilerimizde birleşiyor. Bu şekilde toparlayıp gönderimizi yapacağız. Askerlerimize Allahım uzun ömür versin. Dileriz ki bu operasyon zaferle biter, tüm askerlerimiz sağ salim evlerine döner. Biz bu gıdaları askerimiz, devletimiz muhtaç olduğu için göndermiyoruz. Bizim buradaki amacımız askerimizin ve devletimizin yanında olduğumuzu göstermek. Askerimiz aç değil. Devletimiz her türlü imkana sahiptir."

Mahalle sakinlerinden Hatice Taze de dualarını eksik etmedikleri askerlerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Konuşmasını dualarla sürdüren Taze, "Dualarımız hiçbir zaman eksik olmasın. Allahım askerlerimizi korusun, güç kuvvet versin. Devlet büyüklerimize de Allahım afiyet versin. Bizler onlara bir ekmek yapıp yetiştirebilirsek ne mutlu bize." dedi.

Hatice Gündüzoğlu da görev başındaki askerlere dua ettiklerini dile getirdi.

Altınkaya Merkez Cami İmamı Cemil Bayrak'ın duaları eşliğinde araçlara yüklenen paketler, askerlere ulaştırılmak üzere Hassa ilçesine gönderildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.