Zeytin Dalı Harekatı'na Gönüllü Katılmak İçin Dilekçe Verdiler

Zeytin Dalı Harekatı'na Gönüllü Katılmak İçin Dilekçe Verdiler
Bayburtlu bir grup genç, harekata gönüllü katılmak için Bayburt Askerlik Şubesine başvurdu

BAYBURT (AA) - Bayburtlu bir grup genç, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla gönüllü askerlik müracaatında bulundu.

Ellerinde Türk bayraklarıyla Tuzcuzade Mahallesi İl Özel İdare kavşağında bir araya gelen grup, gönüllü askerlik için dilekçe yazdı.

"Vatan sana canım feda", "Şehitler ölmez vatan bölünmez", Ya Allah Bismillah Allahu Ekber" şeklinde sloganlar atan grup, Cumhuriyet Caddesi üzerinden yürüyerek, Bayburt Askerlik Şubesi önüne geldi.

Burada grup adına basın açıklaması yapan Yaşar Güneş, amaçlarının sınır ötesinde Türk Silahlı Kuvvetlerince gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na ve bu harekatta görev alan askerlere destek vermek olduğunu söyledi.

Güneş, Bayburtlu gençler olarak bu kapsamda Askerlik Şubesine, Zeytin Dalı Harekatı'na gönüllü asker olarak katılmak için dilekçe verdiklerini belirterek, "Bayburtlu olarak Kara Kuvvetleri Komutanımız Yaşar Güler orada, 2. Ordu Komutanımız İsmail Metin Temel Bayburtlu olarak orada sahadalar ve Mehmetçiğimiz orada. Biz de Bayburt'tan haykırıyoruz ki 'Her Türk asker doğar.'" dedi.

Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.